Torsdag...

Redan snart e det helg..gör ju ingen skilnad eftersom ronny ska jobba i helgen:-(..Är bjudna hem till ronnys syster på söndag..för att hennes man fyllde år i tisdags..Få se om vi ska ditt eller inte beror på om jag orkara vara social..

Idag kom julia,otto och camilla förbi en sväng..Det är mysigt att kolla på tyra och otto när dom ligger och leker dom har värkligen kul åt varandra...Söttisar..

Åkte hem till Annie och hennes söta Molly förut..Det va trevligt...

Ner till folktandvården med liam..Liam gick in i rummet satte sig i stolen och öppnade munen direkt..ehehe söt han är..Han betede sig som han aldrigt gjort nått annat..Tandläkaren sa att det inte va specielt vanligt att 3 åringar gjorde så..
Tänderna såg jätte fina ut vi pratade om hans extra tand som han har och förhoppningsvis finns det inte en tand bakom där när mjölktanden ramlar av..Han såg också att han använde napp..
Så jag pratade med liam och frågande honom om han ville va en stor kille som inte ha napp och det vill han ju vara..Så idag somnade han utan med lite bråk men ist har han kaninen som han fick hos tandläkaren..
Får hoppas på att det funkar..Är ju inte så lätt eftersom tyra har napp med..Men det är ju värt ett försök iaf..

Tyra har varit väldigt gnällig idag..Hon har ont i sin näsa..Lille tjejen..Men hon har ätit och så som hon ska..Så det är nog ingen fara..

Fick veta igår att liam har en annan ansvars fröken på dagis..Jag och hon satt och pratade länge igår..För vi försöker göra lite lugna aktiviteter med liam hemm då han ska sitte och koncentrera sig på saker..För han har jätte svårt med det. Hon tyckte det va jätte bra att jag sa det till dom för då vet dom lite mera hur vi gör det hemma..Så idag berättade hon att hon och liam hade suttit själva och lagt pussel då han bara fick konsentrera sig på det..Det kändes väldigt bra att hon hade tagit åt sig det vi pratade om och tagit den tiden med liam..Hoppas på att dom fortsätter med det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0