Tisdag

Körde liam till dagis...Så va jag hemma ett tag..sen ner till apoteket Tyra har inte varit så bra i
magen sista tiden så jag skulle köpa ett par drppar till henne som va bra..Skit dyra men men
hoppas dom funkar nu för henns skull..

Hem till stumpan innan jag skulle hämta liam...En dos av dig är allt jag behöver då är min dag räddad..Love you..

Hemta trollet och så kom eva karin och hannes och lekte en stund..Sen va det dax att laga mat och efter det så Sa ronny att han och liam skulle iväg..ok kul att han tar med sig honom liam tycker det är så kul att vara själv med ronny..

Då vart man sj ett par timmar med tyra..eller hon somnade ganska snart..Så det vart att slappa framför tv..skönt det med..

En skön dag har jag haft med mina barn iaf..Bara ta det lungt och vara tillsammans

Måndag...igen

vart en tur till öppnaförskolan..Va inget kul idag..va inte på humör..Kanske hade vartit skönt att sova lite..men men barnen ville upp och så vart det..

Hem och grisade sen vart det en lång tur i skogen med barnen..Vi tog med oss frukt och satt och mös i höstvädret sen vart det några löv med hem som vi sedan målade..

Julia o barnen kom..Julia skulle klippa mig..vart bra..Sen kom några till och det vart full fart..Märker på tyra att hon inte tycker om när det är för mkt folk specielt om dom är för närgågna..Hon trivis nog bäst i lugnet konstigt igentligen på tänkte på att hennes bror är en vildning...

Sen vart det ta han om sig själv kväll..Behövdes...annsade ögonbrynen och förgade håret och ett långt bad i ensamheten..skönt vad det iaf...

Söndag..

Idag va det min tur att få sovmorgon..Ronny väkte mig vid halv 11 då tyckte han att det va dax för mig att gå upp..
Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till skärblacka. Robban fyllde 40 igår. Så vi tog en fika.

Sen hem och började med maten köttgryta och potatis så kom putte och ellen o åt. Dom kom oxå med liams gammla bilbarnstol tänkte att jag skulle byta till den större nu. Lite jobbigare bli det att ha det för den sitter ju alltid fast..Men jag tycker inte att den lilla stolen sitter så bra i den nya bilen. Fika vi lite o snakcade skit.

Camilla och barnen kom sen..Sen drog ronny och liam iväg och åkte lite bil..Så jag nattade tyra och fixade med tvätten som aldrig tar slut..

Dan har bara runit iväg..kanske bero på att jag sov hela fm..'Nu ska jag brodera lite...

Lördag..

Barnen vaknade 7 så jag gick upp med dom och ronny fick sovmorgon..Städade plockade damsög och skurade golv..
Badade tyra i handfatet i köket..Gallskrik somsomvanligt när hon badar..Fattar inte att hon tycker det är så trågit att bada..Konstigt barn.. 
Hem ill julia med barnen, ronny skulle fixa belysningen i köket och isolera klart på vinden..Jag skulle kolla julias killar medans hennes mamma körde in dom till bussen. Dom skulle åka på kryssning..Sen hem till Annie och molly en stund..Hem och grisa en stund och sedan in och handla cd skivor..Sen vart det middag. Så på kvällen åkte jag till camilla kom hem vid 12..skönt att komma iväg själv lite ibland..




Fredag..

Idag drog jag och stumpan iväg med kidzen och handla på maxi..Skönt att åka o handla när det inte är så mkt folk..

    
Tyra fick en kappa                  liam fick kalsonger och filmer

Sen vart det mc donalds och hem och packa upp allt..Kul att kolla i kylen när det är fullt och finns massa gott..

Ronny hem sedan hem..För jag skulle på arbetsintervjuv jag porv jobba på onsdag..Men jag tror inte att det e nått för mig..Är ju värt ett försök iaf..

Drog sedan iväg och köpte en ny bilsterio med mp3 i..Så nu kan jag poppa musik..Hem och åt middag sen va det bolibompa och sen lägg dax för barnen..Fastnade i nån film på tv..sjuk va det men jag kunde inte sluta kolla..
Sen va jag skit trött och kollade på kl den va bara 9..Jag gick o la mig iaf och ronny åkte bort till erik...

Torsdag..

Åkte lite tidigare till dagis idag eller det vart en omväg för att jag ville test köra bilen..FAN vilken roligt bil hehehe nu kan man gasa..Blir lite fart blind med den...

Sen kom julia och otoot o lekte lite..Sen tvättade jag och tog sedan en sväng hem till sabina där annie oxå va..Bjöd på latte mummms...Hämta skrutten och åkte sedan till lekhuset där jag ville hitta en motorcykel HD till liams och tyras farfar som fyller år idag..Dom hade inget..Vart en tur till stan så fick jag tag på en modelbygge som nästan va likadan som en HD.

Hem en sväng Camilla barnen och saga kom och lekte lite..Sen kom ronny så det var dax att åka till hanns pappa..Han uppskatade presenten jätte mycket..Det är kul när man ser hur glada folk bli när man värkligen har lagt ner energi på nått..Vart fika med tårta och kakor liam och theo röjde och tyra åt bullar..

Fick ett broderi av suss som jag sa att jag skulle försöka göra klart..Hennes mamma börjad med den för ca 20 år sen. Det är en stor tavla över sthlm..Men hennes syn vart så dålig så hon kunde inte göra klart den..Hon skulle kasta den med så tog suss den i smyg. Nästa år fyller hennes mamma 65 år så hon tyckte att det skulle vara roligt att ge henne broderiet i en tavla. För det här broderiet betyde jätte mkt för henna...Det blir en jätte utmaning för mig har aldrig broderat nått sånt förr...Men jag har till juni 2009 på mig..så kanske att jag hinner klart...

Väntar på att ronny ska komma med mc donalds vi har inte ätit någon middag idag..Har varit fullt upp hela dagen..


Onsdag..

Lämnade trollet på dagis..Så kom stumpan..frissade henne lite..hoppas du vart nöjd..Sen åkte hon hem och jag grisa framför tv för tyra låg och sov tills jag skulle hämta trollet igen..Tiden går så fort när liam är på dagis..Ändå gör jag inte så mkt nytta...

La ut min bil på blocket innan jag hämtade liam..När jag kom hem hade det redan ringt 3 st på bilen..Det bara ringde o ringde folk..Sen kom stumpan och kidzen och lekte lite..Tobbe kom oxå förbi..Han fick stanna ett tag för att det va ett par som skulle komma och kolla på bilen så jag vågade inte vara själv med barnen..Men dom ville inte ha det..

Så fortsatte att ringa folk..Den enna tokigare än den andre..Sen kom ronny hem och så åkte han till linköping och köpte en ny bil till mig en BMW 325..Så köpte en annan våran bil som bodde i linköping..skönt att bli av med den..
Gullig han är som köper en bil till mig som han själv vill ha.. Klart att han vill att jag ska ha det bästa..

RSS 2.0