Tisdag...

Lämnade trollet på dagis..Åkte till julia och drack lite kaffe..Sen ner till babyöppna..Sen va vi på 6 månaders kontrollen Tyra vägde 6840g och va 63,5 cm lång..Hon är inte så stor min lille tjej..

Hem till Sabina och hennes ludde och lekte lite och fika..



Sen var det dax att hämta trollet på dagis..Så sabina o ludde Annie och Molly tog en promenad hit och lekte..Det va kul att ha er här..



Dagen bara ran iväg..Så det va dax att natta Tyra..Sen satt jag och liam och åt kvällsmat och la oss ihanns säng och kollade på pippi..Mysigt att bara ligga och grisa tillsammans på kvällarna..Ronny har inte kommit hem än..Han skulle nog jobba till kl 10 i kväll..Trågit att han behöver jobba så sent..Men dom måste bli klara så målarna kan börja..Är lite ensamt hemma...Ska väl kanske gå o lägga mig..Är ganska kallt hemma nu e det 17 grader inne..brrrrr..skönare att ligga under ett varmt täcke..

Måndag V40

Idag vart det en sväng till öppnaförskolan som hade ute idag idag..Så vi var i en lekpark..Kul tyckte barnen..

Sen åkte jag och barnen hem till ronnys mormor och tog en fika..Lite svårt hade liam med att låta bli hennes saker nya saker för honom som är roligt att undersöka..

Hem och vilade en stund..Lagade mat potatismos och korv..Sen vart det en sväng till liams lille bror som han säger.hehe Wille allså..Dom röjde som vanligt vände upp och ner på alla willes leksaker..

Hem lagom till Tyra skulle sova då hade ronny kommit hem också..Tyra somnade och jag o liam plockade ihop alla liams och tyras nappar i en påse som sedan liam gick ut och kasta..Onödigt att ha kvar dom när det inte är någon utav barnen som använder dom..



Lite svårt med att få liam i säng för han hade sovit lite middag idag..men han somnade tillslut..

Söndag..

Vart lite sovmorgon idag med..Vaknade med frukosten fram dukad på bordet idag med..Han e gullig han min man... Ellen ringde precis när vi skulle sätta oss o äta..Min bror låg på akuten han hade åkt i igår med jätte ont i huvudet dom trodde det kanske va en hjärnblödning..Han fick morfin och rönkades så fick han ligga kvar under natten..Det vissade sig att det inte va det..Tur det..

Fick ett litet ryk här hemma fixade tvätten och stor städade..Skönt att kunna göra det  i lugn och ro.. Anna och robban och deras söta tjejer kom sedan..Dom hade varit och hälsat på hos robbans föräldrar under helgen..



Jag o anna lämnade våra barn och män hemma och drog i väg o kikade lite på vagnar..Min lilla vagn med blommor på som jag är ¨så kär i hade som sänkt med 1000 kr..Vill ha den..Sen till maxi och handla lite..

Hem och lagade pannbiff,potatis och gräddsås..det va mkt gott..Glass.maränger cholandsås och bannan till efterrätt..Försökte tala med min man om vagnen som jag vill ha..Men han tyckte att det va lite dyr..Men vi skulle prata mer om det sen..Få se över ekonomin lite så tyra kanske få den ändå..

Lekte lite med barnen sen va det dax för dom att åka.Dom har ju ett par timmar hem till uddevalla..Det va kul att se dom igen..Blir ju inte allt för ofta..

Jag  ska på arbetsinterjuv på fredag..hehehe kul att dom hör av sig..Skulle vara kul om jag kunde få jobbet.Vill ju pröva lite nya saker..Men det e ju lite positivt att man få komma ditt iaf och vissa upp sig..

Köpte lite nya playmobil gubbar till liam som han ska få i adventskalendern och tyra fick små bilar som va en gris,katt och en hund..Nu har jag inte så många kvar att köpa..3 till liam och 11 till tyra..Tycker det är svårast att köpa till tyra..Liam kommer ju få nått godis i med..Men det e ju tyra lite liten för att äta..

Ronny är och hämta trollet hos farmor nu..Gud vad jag har saknat honom det är för tyst här hemma..men snart blir det liv igen:-D

Lördag..

Unade oss en lång sovmorgon..Vi gick upp vid 10 Skönt det ibland..Ronny gjorde frukost till mig..Lyx..Sen skulle ronny dra iväg och kolla på nått jobb så jag och tyra åkte till stan och träffa emelie och Bente och deras små tjejer eller stora för dom är äldre än tyra..



Köpte en overall till tyra..



Tänkte först vänta tills jag åker till ullared med det va bra pris och snygg så det vart en nu ändå..
Köpte också en klocka till liam som han ska få i julklapp han har pratat om det många gånger att han vill ha en..vart en blå med bollar på..Så vart det lite små grejer till deras adventskaländrar..Är klar med tyras nu..Måste bara sy in kanterna på den..Undrar vad jag ska hitta på nu att göra..Tycker det är så skönt att sitta på kvällarna och brodera..Få se om jag hittar nått annat roligt att göra..

Pratade med liam i tel..Vad glad att va..Han hade det jätte bra..Men han hade inte fått  nått lördagsgodis än..heheh han som va så orolig att han skulle bli utan..Men jag sa att du får nog det när du ätit mat. Sen lämnade liam över tel till theo och han sa att liam inte ha tid att prata för vi måste leka...heheh sötisar..

Vart film och mys kväll vi hyrde en film BLACK WATER det va väl ganska bra..


Fredag...

Idag vart det ganska lungt..Stumpan och kidzen kom och lekte..Sen va det bara att packa liams väska han ska ju till farmor idag.. Ronny kom hem skapligt med mat till oss..Mina killar somnade i soffan söta dom är..Sådan far sådan son..

Sen kom farmor så jag fick väka liam..Han bara hoppade upp när jag sa att farmor och theo har kommit..Packade in honom i bilen..

Sen grisade vi ett tag hemma..Skönt det att bara ta det lungt..Åkte en sväng till ronnys pappa och drack lite kaffe och snackade skit..Hem och grisa framför tv sen va det bara nattinatti

Känns redan tomt utan mitt vilddjur...

Torsdag..

Lämnade trollet på dagis..Så kom stuman och alva en kortis..Alva tyckte inte det va så kul hemma hos mig idag..Gjorde inte så mkt för jag va ändå skit trött..Så jag la bådde mig och Tyra och sov från 10 till 13 skönt skönt..Gjorde oss iårdning och åkte o handla de lite fika sen hämta trollet på dagis och iväg till lekparken och träffa stumpan och kidzen...
Hem till dom en sväng..Vidare hem sen och lagade mat Hjärtformade fallukorv med stuvade mackaroner mummms..

Hämtade stumpan vad kavrt i 7 vidare på ett ljus partu mitt ute i skogen..

   Jag och min kära vän va på väg hem från våran trevliga kväll och månen lyste högt uppe på den svarta himlen då vi stod brevis bilen och tog ett bloss tillsammans. Plötsligt kom det upp nått vitt nära bilen som bara kom närmare o närmare. Våran räddsla kom fram och vi hoppade in på förra sidan bådda två och låste dörrana. När vi väl kom in i bilen och åka hoppade det fram två vilda djur som sedan försvan i den mörka skogen plötsligt dök det upp yttligare ett till vilt djur som också sedan försvan i skogen. Men hjärtat i hallsgroppen körde vi vidare i den mörka skogen. Känslan av räddsla växte när vi kände oss iaktagna av nån i baksättet..Sen såg vi ljuset kom närmare o närmare...Äntligen vi var HEMMA...

Japp japp så kan man ju också beskriva hem vägen..Men FAn vad kul vi hade...  

Onsdag..

Dagen har bara flyttir på..Åkte hem till stumpan och störde henne i henns städande..hehehe
Hem och röjde lite..Hämta trollet..så kom eva-karin och hannes o lekte lite..Sen kom stumpan o kidxen o röjde..

Va ute hela familjen och städade min bil..dammsög och torkade..Bara utsidan kvar..sen e det dax att lägga ut den på blocket..Se vad vi får för den och vad det bli sen för bil..

Nu håller älsklingen på att laga mat och målar med liam..heheh söta dom är...

Min bror kommer sen och ska fortsätta med ronnys mamma dator..

Ihelgen blir det lika saker gjort hemma..För farmor ville ha med sig liam till landet..Han tycker det är så kul där. Så ska hanns kusin theo med.:Dom är så olika barn med ändå leker dom så bra..Liam har pratat om att vi ska handla lördagsgodis tills hanns ska åka..Han är orolig att han inte ska få nått godis på lördag..Men pratade med farmor så hon skulle köpa godis till dom...

Man väljer inte hur man dör.
Utan hur man ska leva...

Nöjd med livet är jag..Har inget som jag saknar.Har folk som tycker om mig och folk som inte gör det..Men dom vågar inte säga det..fega jävlar..Men dom är ändå inte värda att läga sin energi på....

Livet är helt enkelt toppen.....

Nu ska jag äta..

Tisdag...

Skulle igentligen till baby öppna idag med tyra med hon hade 39 g i feber så det vart att hoppa det..Hon skulle oxå på läkarbesök idag med..Men vi fick en ny tid nästa vecka..

Liam åkte till dagis jag och tyra åkte till stumpan och ronny fortsatte med min bil..

Sen hem och käka lite och så kom stumpan och kidzen hit dom röjde som vanligt..

Lagade mat bakadpotatis med röra och sallad..Min bror och ellen kom vid 6 tiden och åt tillsammans med oss.Sen satte min bror igång att fixa med datorn..

Tog en timme att söva tyra idag:-(...urrrs tycker så synd om henne när hon är så här..Har ju inget tålamod där man inte så tyst på dom..Slutade iaf med att jag gick och la mig bere henne i våran säng och tillslut så somnade hon..

nu ska jag gå o grisa framför tv hon hoppas på att jag somnar tidigt idag...

Månadg V39

Vart en tur till öppnaförskolan med bara liam idag..Ronny va hemma för han skulle fixa med lite saker..

Tyra är sjuk hon har feber och är jätte gnällig så hon fick vara hemma med ronny..

Sen så åkte jag o liam till maxi och handlade lite..och en tur till mekonomen och handlade färg till min bil som ronny ska laga..Vi ska sälja den och köpa en ny..Ronny vill ha en bmw..Mest för att man kan göra dom väldigt sportiga och få dom gå ganska fort..Få se vad det blir..För det e ju jag som bestämer i slutändan ändå..Eftersom det kommer vara min bil...hehehe...

Ronny drog iväg till garaget och jag va hemma med barnen så kom ronnys mamma och lämnade hennes dator som min bror ska försöka fixa..

annars har det inte hänt så mkt roligt idag...

Söndag..

Fick lite sov morgon...Ronny väkte mig och sa att det va frukost..Då hade hagjort räk mackor och tänt massa ljus..Gullig han kan vara ibland..

Vart ganska lungt hemma barne lekte och vi städade..Trågit med det måste göras..


Lasse,lina och wille kom en sväng och lekte sen..Barnen ville vara bamse och skalman..Så det va bara att göra det bästa av det så dom skulle se ut som dom...



Snygga dom är....

Sen kom ronnys pappa och suss på en fika..dan bara ran iväg..sen vart det natti natti

lördag..

Ronny åkte iväg vid 9 tiden och hämtade grävmaskinen..Så när han kom tillbaka drog jag o barnen hem till stumpan för att ronny skulle få jobba ifred..

Barne röjde och hade det trevligt..

Sen hem och se vad duktig ronny hade varit och grävt igen hela groppen..den vart mklt bra..Måste bara så lite gräs där sen..

Jag och liam drog sedan iväg till gotte grisen och köpte godis va skit sugen på nått annat godis än maxi som det brukar bli..Hem till putte och ellen en stund drack kaffe o snackade skit..

Hemma vart det bollibompa och godis för liam..Det vart inte så mkt för honom för han somnade ganska snart..

Så jag drog iväg till stumpan satt där till 12 och bara gottade oss och hade det väldigt trevligt..somvanligt med dig min älskade vän:-D

Fredag..

Ungarna vaknade runt halv 8..Vi skit trött har legat o hostat hela natten..Så upp med barnen..skit kalt hemma den va bara 16 grader inne..brrrrr så det va bara att elda lite i kaminen...
         Mysigt


Julia o otto kom sedan..Så åkte vi ner till folketshus här i åby..Dom hade nått företag som kom ditt och sålde massa barn
kläder..Kul för mina barn behöver lite kläder

                    Det här fick Tyra

          

                         Det här fick liam..
                

Så kom vårat grys och jord..12m3 grus o 12m3 jord..Lasse och lina kom och skulle hjälpa oss att gräva ner i groppen..Vi grävde ner en del..Men det va så jävla tungt så vi bestämde oss för att låna en lite gräv maskin som vi ringde på..Så vi skulle hämta den i morgon..Sen bjöd vi på pizza för tack för hjälpen..Sen vart det hem förd för dom och nattinatti för oss...'



Torsdag..

Lämnade trollet på dagis...Hem och så kom julia och otto..
Så kul att se tyra o otto leka..Dom är nöjda när dom e med varandra..



Sen va det bara att hämta liam på dagis..Hem och barnen sov en stund..Sen åkte vi till mitt gammla familjehem..Där jag träffade ronny..Han byggde ett stacket där..Stacketet sitter fortfarande kvar..o jag har kvar honom..Vi skulle hämta min cykel som har stått där ett par år..Dom håller på att flytta så dom ville bli av med den..

Hem och käka..Sen vart det bara en lugn kväll.....

Onsdag..

Barnen har studiedag från dagis idag..Barnen vaknade vid 8 skönt det..Stumpan och kidzen kom och lekte..Så vart det målning med färg för dom stora..och kritor för alva..



Pannkakor till lunch efter..Sen åkte dom hemoch båda barnen somnade..Så jag fortsatte med mitt broderi hehhe det blir liksom som ett beroende..Som tydligen sittar av sig..eller hur stumpan??Som nu blev avis på det så hon köpte det med..hehhe...

Camille och barnen kom en stund och lekte..Camilla håller på med sina lovika vantar ist..
ronny kom sedan hem med mat pizza vart det idag..Orkade inte laga nåt..gott med det ibland med..

Jag och liam va ute för en stund sen innan det blev mörkt vi kastade in lite ved för det  börjar ju bli så jävla kalt här hemma nu..Skönt att kunna elda i kaminen här uppe..Har hållt på och pixat massa där nere med..Skönt att få lite gjort här hemma..Nu ska jag gå o sätta mig i soffan och vänta på att det finns varm vatten så jag kan ta ett bad...

puss o hej leverpastej

Tisdag..

Lämnade liam på dagis..Plockade o donade lite hemma.Ringde och beställde grus och jord till hållet som ska fyllas igen...Sen äntligen kom mitt efterlängtade broderi...satt och började med den..Tills jag skulle hämta liam på dagis..Han och Tyra somnade när vi kom hem..Så det vart att fortsätta brodera ett tag till...Vart lite pyssel med båtar..Bådde mamma o pappa och bebis båter..

    
                                                     Tyra tyckte också att det va kul..

Sen kom ronny hem och det vart pasta och pastasås med kantareller i..mummms..
Stumpan ringde..Sötta joppe hade frågat om hon kunde ringa liam och fråga om han ville leka med honom..så dom kom en sväng och leket..Ronny fixade det sista ute i gropen innan laste med grus o jord kommer..Vet inte vilken dag men så fort dom kunde sa dom..Lite mys hemma


utmanad

Blev utmanad av Bente på hennes blogg http://enmammasbekannelser.blogg.se/

1. Vilken mat äter du ofta?
Mat som går fort att laga

2. När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till? Hjälper till

3. Var sitter du helst och bloggar? - köket

4. Köper du ofta Triss? - Nån i mån..kanske blir miljonär en dag;-)

5. Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne? - på våran ö...heheh

6. Vilken TV-kanal tittar du mest på? - 3:an

7. Klädbutik -  Till barnen blir det ju linex, kaphal 

8. Inredningsbutik -
  Mique,IKEA

9. Godis -  choklad

10. Stad -
Paris

11. Dryck -
kaffe

12. Musik -
  Allätare

12. TV-serie -
  Lost, top model

14. Träning -  Träning vad e det... 

15. Bakverk -
 kakmonster

16. Kaffe -
  Det första man gör på morgonen..

Jag utmanar Zandra,Kika och Annie

Måndag V38

jaha då va det måndag idag..Vart en tur till ikea..Hittade lite saker där..Ville ha ett nytt täke med men jag vart lite kräsen där..Måste ju vara perfekt för det är ju i sängen under täcket man ägnar sin skönaste tid..Bara o kolla vidare tills jag hittar just det där jag vill ha...Ville ha nya gardiner till köket med hittade ett par som jag skulle kunna tänka mig men de tyget fanns bara uppe som vissning..

Hemm röjde jag massa..Skönt att få det gjort..Så kom min stumpa och kidzen och lekte..Det va jätte kul att se joppe o liam dom lekte skit bra...är kul det..

Killarna fick vara spindelmanen..Dom tyckte dom va skit coola..söttisar..



Medans våra tjejer fick vara prinsessor...Gullungar...

     

Sen kom ronny hem och det vart met..Korv med hemlagad potatis mos..Tyckte till och med tyra va jätte gott..Sen kom putte och ellen och hämtade lite bebis saker..Har ju rensat massa så dom fick grejorna som jag inte använder till tyra längre..har ju hur mkt saker som helst..Bortskämda ungar...men det är ju som värda..:-D

Har tagit bort pottan nu..Så liam får gå på toan isf..funkar jätte bra..Skönt att slippa hålla på med den..

Nu sover bådda barnen skönt det..Ska fixa med tvätten..Ronny är ute och håller på att gräva..Min älskade man..Vad skulle jag göra utan dig..Du är mitt allt och jag är glad att jag har dig..Det är så skönt att vi kan prata om allt och är ärliga mot varandra..Älskar er min familj...

Söndag...

Idag har det inte hänt så mkt..En lugn söndag..Ronny drog i väg o jobbade på morgonen..
Jag o barnen tog ett bad och gjorde oss iordning..Lekte lite ute gungade och spelade boll..Sen vart det dax att gå in o laga middag spagetti och köttfärsås..Liam satte på musik när jag började med maten han satt stilla i soffan och lyssnade nästan klart på hela skivan..Duktig han är..

Sen la vi oss alla tre i soffan och vilade en stund.. vi somnade...Jag o Tyra vaknade av att ronnys mamma ringde..Hon ville låna liam den 26-28 sep hon ska ut till landet då..Det e klart hon kan få göra det..Liam tycker det är så kul därute..För man måste ju åka båten ditt..

Camilla och barnen kom och lekte lite..Ronny kom hem sen..Lagade middag..Pannkakor vart det..mumms..En sväng till ronnys pappa och dricka lite kaffe sen hem o nattade barnen...

Tyra är sig lik nu..skänt det..idag har hon ätit 5 vällingflaskor med 3 timmar imellan precis som hon brukar göra..En sväng till ikea i morgon:-D..Måste köpa ett nytt täcke mitt är tunt jag vill ha ett tjockt börjar redan att frysa om nätterna..Skulle vlija ha nya gardiner till köket med..turkosa skulle vara snyggt..få se vad jag hittar..man går ju aldig därifrån tomhänt..

Nu ska jag ner i källaren och tvätta..sen ska jag mysa lite med min man...

Lördag...

Fick lite sovmorgon idag iaf..till kl 8...Ronny drog iväg till erik igår kväll..Tyckte jag hörde en massa saker så jag va tvungen att bära in liam till mig..Liam la sig med huvudet mot mig och drog över täcket  över huvudethan ville inte titta..Det har hänt förr men då har han sagt att det e ett spöke där så han måste ligga under täcket..Jädrans unge..jag e ju fan skit rädd för sånt..Så ska man försöka vara lugn och orädd det e ju inte det lättaste..

Vart en städning på morgonen..fattar inte att det blir skitigt så fort ronny e hemma...Sen drog jag o liam och hämtade joppis o stumpan...Vi åkte till mc donals och hämtade bio biljetterna och sedan köpte vi godis..GUD vilka duktiga killar vi har som nästa satt hela filmen o kollade..Vart lite myrer i brallan dom sista minuterna..

Sen hemma gick vi ut hela familjen och grävde måste lägga plast vid husvägen innan vi gräver igen.. Tyra satt i vagnen o skrattade åt oss..Hon mår mkt bättre idag..Har fått i henne mera mat..4 flaskor välling lite banan och ett par skedar mat..Skönt att få tillbaka sin lille tjej..

Lagom till vi skulle gå in fick jag ett sms av stumpan..Ni hörs över hela skogen stod det..Så jag ringde upp o kolla vad hon menade..Då har hon fått för sig att hon o barnen skulle gå till tobbes garage då måste man ju gå förbi hos forst..TOKER;:-D..Så dom kom förbi en sväng och drack lite kaffe..

TACK stumpan för idag..Alltid lika trevligt med ditt sällskap...

Ronny lagade mat idag..Klyft potatis och fläskfile..Sällan kött när han lagar mat..Men gott vart det..Så kom lina o lasse och wille en stund..

Nu ligger tyra och sover så gott...Och mina grabbar sitter o soffan och äter lördags godis...Ska gå o göra dom sällskap...

Fredag...

Idag åkte vi hem till stumpan och va där hela förrmiddan...Det va trevligt..Även fast mina barn va små monster:-D Hem och kollade på babar och sen kom ronny hem...Han tog med sig liam till laines garage ronny skulle hjälpa honom med att ta bort en väg..

Sen när dom kom hem så åt vi tacos och så drog jag o liam vi skulle köra camilla till stan..hoppas du får kull och gör inget du kommer ångra i morgon;-)

I morgon ska jag och stumpan och våra små killar dra i väg på bio och se spöket laban och så det blir det så klart mc donalds efter:-D Mysigt för grabbarna att få vara själva med oss...

Tösen är fortfarande dålig..har ätit lika mkt välling idag som igår...Jag har fått i henne en tredjedel av mango och bannan pure burken..Hoppas att hon blir bra snart inte kul när hon är så här..

Liam sover du iaf..ska gå o ta tyra med..Det har inte funkat så bra för ronny att söva henne nu när hon har varit dålig..

Torsdag...

Idag åkte jag till stumpan efter jag lämnat liam..Hon som skulle vara ledig idag..men så vart det ju inte..Drack lite kaffe o snackade skit..älskar dig vännen min:-D.

Åkte sedan hem ihop med att jag skulle fått mitt broderia att börja med..Är skit sugen på att sätta igång..Men ist kom korten på tyra:-)..Är skit nöjd med dom..

.      

Efter jag hämtat trollet så åkte vi till parke och lekte med Annie och Molly och så vart det en sväng hem till som med..

Ronny ringde och tyckte att han skulle åka o stor handla själv..Vilket jag inte tyckte va en sån bra ide för då e det alltid nått som saknas...så vi åkte och mötte ronny kl 16 utanför maxi för han har ju jobbat på taket där..Stor handlade mat..Fattar inte igentligen att man kan göra av med så mkt pengar på mat:-P..Köpte ramar med till korten..Mamma får en av dom största och så har  jag hänt upp de kortet som hon sitter ned brevid det korten jag har på liam när han sitter ner..Dom är ungeför lika gammla..Så får ronnys mamma och pappa lite mindre kort i julklapp...

Sen kom stumpan o kidzen och lekte lite..Jag o liam åkte sedan ner till konsum och hämtade ut mitt HM packet som kommit idag:-D

Det här fick liam..                   O Tyra det här...

       

Alltid lika roligt att handla kläder till barnen...

Min lille tjej som inte har varit riktigt nöjd idag..Har knappt ätit och vill inte komma till ro..Har bara fått i henne 3 vällingflaskor idag..hon blir skit sur jag har försökt att få i henne mer..Annars brukar hon äta 5 st plus en halv burk mat..Så det e inte riktigt bra med henne..Nu har hon fått en alvedon hoppas på att hon somnar snart...



I natt

har det inte varit specielt roligt...Tyra har hållt på hela natten och inte kommit till ro. Liam har vaknat för att tyra har skrikit så han har sprungit upp o ner..Ronny har varit jätte gullig i natt och tagit barnen även fast han skulle upp tidigt idag o jobba...

Tyra vaknade när ronny gick till jobbet o bara skrek o skrek tillslut fick jag tyst på henne och nu ligger hon o sover..Undrar vad det e med henne..Det här är inte likt henne..Hopppas det är bättre när hon vaknar...

Dax och göra sig iordning liam står vid kylen och lägger pussel:-D...Dagis ville att liam skulle ha mössa på sig..Jag tycker ju inte att det är så kallt ute..men men lika bra att sätta på honom en så dom blir nöjda:-P

Onsdag..

Idag kom stumpan förbi o drack kaffe med mig efter hon lämnat kidzen...Sen drog hon iväg o jobbade och jag fortsatte med min tvätt:-P...hatar värkligen tvätt..det tar ju aldrig slut...Plockade o fixade lite hemma..Drog sedan o hämtade trollet på dagis..Så vart det en tur till rusta

    

Därjag köpte en sug skaft eller man ska säga att det är..Är ganska smidigt att ha ist för att släppa fram damsugaren ifall att barnen spilt nått...



Liam fick pussel som man har på kylskåpet..Enkelt slipper man tappa bort bitarna..;-)



Vart också 10 lampor att ha ute..som laddas upp av dagsljus..Billigt ist för el lampor..

Vart lite små grejer med som det brukar bli..Åkte en sväng till maxi för vi skulle träffa  ronny men han hade mkt kvar att göra så det vart en korv och sen hem..Tyra har varit skit gnällig sen vi kom hem. Vet inte vad det e med henne..Hon bara skrek i 1 timme utan att nått hjälpte tillslut somnade hon..Nu försöker ronny o natta henne har hållt på snart i 20 min och så lång tid brukar det ju aldrig att ta..Lille tjejen...

Tisdag..

Idag for det i väg till öppna förskolan tillsammans med Annie och molly..Det va trevligt:-D..




Hem till mig..lagom till vi kom innanför dörren kom jag på att jag glömder köpa mjölk....YRA jag..så det va bara att tatur till affären och handla det..OJ OJ dom hade ju en massa gott där med..FY mig kunde inte låta bli att handla det..

Hämtade trollet på dagis..Söt Liam va mott molly vill att hon skulle vara med och leka..Sen va liam ute och skulle leta efter en pinne till vårat pyssel..Så började han att skricka på mig så jag gick till honom och kollade vad han ville..Han hade dragit ner byxorna och bajsat på gräsmatan..jaja han drog ju ner byxorna iaf...

Vart pyssel till slut..



Vart en hel dag med tjejerna..så vart det hamburgare till middag..Det va kul att ha er här:-D
Mitt uppe i allting så började ronny städa..såg ju ut som fan..eller så ville han bara impa på Annie att han va en *duktig* karl..

Nu sover båda barnen. Liam har en docka i sin säng som brukar sova brevidhonom..Och den har blåa kläder med en napp hängandes i tröjan..Han ville att jag skulle ta bort nappen för att han tycket att dockan också hande blivit en stor kille som slutat med napp...Gullig han är..

Måndag..v 37

Måndag igen..tiden bara riner iväg...:-P

Idag va vi nere på öppna förskolan som vi brukar göra på måndagar..Vart lite mys farmför tv och sen kom stumpan en sväng och tog en kopp kaffe med mig. Liam och tyra somnade sen..Skönt..Men synd bara att det vart så sent att sova för liam.

Sen kom ronny hem och det vart middag kyckling sallad..mumms..sen spel för hela familjen med yatzy,lotto och memori liam tycker det är så kul när vi sitter alla och spelar tillsammans..

En fika hos ronnys pappa och sen hem och nattade barn..Lite svårt att få liam att somna för att han sov en sen middag. Men han somnar väl snart..

Vill ha en ny barnvagn. Har funderat på en tre hjuling men vet inte vilken än eller färg..Få se vad jag hittar. Måste bara bli av med min gamla först som är ute på blocket nu.

Hoppas korten på Tyra kommer i morgon som vi tog hos fotografen..Är ju sååå nyfiken hur dom ser ut..



Ronny och liam hittade värsta stora spindeln nyss men han drog mysigt att ha den i sängen eller inte...

Nu ska jag grisa i soffan o sen e det nattinatti

Söndag...

Vart en seg dag..Ronny skulle upp tidigt och jobba även fast han sa att han inte skulle det..blääää säger jag bara..Camille o barnen kom sedan och åt pannkakor..Sen hem till ronnys andra syster bettan hennea karl  hade fyllt så vi åkte dit och fika lite..Hem och åt middag varma mackor vart det..Hande ingen lust att göra någon mat idag..Sen drog ronny iväg och fiskade kräftor..Tur att han inte tog hem dom hit hade fåt en spel då..Kommer aldrig glömma när jag o ronny precis hade träffats och han hade varit ute och fiskat kräftor och hade HELA badkaret fullt med dom..Urs det e inga trevlig djur..men dom e god iaf...

Bestälde julkalender till tyra nu..Ta ju ett tag att göra den..

Den här gjorde jag till liam förra året..


den här bestälde jag till tyra..Vill ju att dom ska ha samma stil på dom..




Lördag...

Vi åkte och handlade lite..Vi köpte en avfuktare till källaren så gick vi in till lekhuset där liam fick välja en leksak för att han hade varit så duktig att sluta med nappen..Mammas stora kille:-D
In en stund på maxi och handla mat inget kul att vara där var så jävla mkt folk..

Ronny syster Jenny och hennes två barn alex och rasmus kom sedan en sväng..Hennes barn sålde jul tidningar så jag va ju tvungen att köpa måste ju sponsra släkten lite,-)

Sen vart den en ute kväll med Camilla,julia,helene,Elin,Sara och annie..Det va kul..Först va vi hemma hos camilla och sen en fest inne i stan och sedan på wasa det va massa folk jag kände där som jag inte hade sätt på år o dar så det va riktigt roligt...

Fredag..

Baranen vaknade skit tidigt. Hade ingen ork att gå upp men hade inget val. Vart en tur till skärblacka hem till petra och robban. Vi tog en lång promenad och stannade vid lekparken aå liam skulle få leka av sig lite.

Hem och grisa en stund så skom lasse,lina och wille o lekte lite..

Ronny kom hem sent idag han va tvungen att fixa lite saker...
Mys hemma på kvällen gick o la mig tidigt va precis slut...

Trågit inlägg

Akuten..

Tyra började att spy massa i torsdags kväll..
Så jag ringde sjukvårdsupplysningen och berättade vad som hänt. Att liam bar henne och tappade henne..Så dom tyckte att vi skulle åka till akuten och kolla det..Fan vad dåligt jag mådde att behöva åka upp med henne. Alla tankar om vad det kan vara men henne och hop på att det inte skulle vara något.
Liam och ronny låg och sov när jag pratade med dom. Ville ju inte dra med liam till akuten på natten. Så jag ringde och väkte min bror så han kom och åkte upp med oss..

Vi fick träffa en läkare väldigt fort. Som tur va så va det inget alvarligt bara att hon hade fått en ordenklig smäll.Skönt det..


Torsdag...

Redan snart e det helg..gör ju ingen skilnad eftersom ronny ska jobba i helgen:-(..Är bjudna hem till ronnys syster på söndag..för att hennes man fyllde år i tisdags..Få se om vi ska ditt eller inte beror på om jag orkara vara social..

Idag kom julia,otto och camilla förbi en sväng..Det är mysigt att kolla på tyra och otto när dom ligger och leker dom har värkligen kul åt varandra...Söttisar..

Åkte hem till Annie och hennes söta Molly förut..Det va trevligt...

Ner till folktandvården med liam..Liam gick in i rummet satte sig i stolen och öppnade munen direkt..ehehe söt han är..Han betede sig som han aldrigt gjort nått annat..Tandläkaren sa att det inte va specielt vanligt att 3 åringar gjorde så..
Tänderna såg jätte fina ut vi pratade om hans extra tand som han har och förhoppningsvis finns det inte en tand bakom där när mjölktanden ramlar av..Han såg också att han använde napp..
Så jag pratade med liam och frågande honom om han ville va en stor kille som inte ha napp och det vill han ju vara..Så idag somnade han utan med lite bråk men ist har han kaninen som han fick hos tandläkaren..
Får hoppas på att det funkar..Är ju inte så lätt eftersom tyra har napp med..Men det är ju värt ett försök iaf..

Tyra har varit väldigt gnällig idag..Hon har ont i sin näsa..Lille tjejen..Men hon har ätit och så som hon ska..Så det är nog ingen fara..

Fick veta igår att liam har en annan ansvars fröken på dagis..Jag och hon satt och pratade länge igår..För vi försöker göra lite lugna aktiviteter med liam hemm då han ska sitte och koncentrera sig på saker..För han har jätte svårt med det. Hon tyckte det va jätte bra att jag sa det till dom för då vet dom lite mera hur vi gör det hemma..Så idag berättade hon att hon och liam hade suttit själva och lagt pussel då han bara fick konsentrera sig på det..Det kändes väldigt bra att hon hade tagit åt sig det vi pratade om och tagit den tiden med liam..Hoppas på att dom fortsätter med det...

Onsdag..

Idag tog vi en tur och köpte gummistövlar till alla oss
behövs ju värkligen när det är sånt skit väder..Liams gummistövlar som han har på dagis
är spårlöst borta,  precis som hanns andra skor...Det är ju någon jävel som roar sig med att sno skor.. 
 


Sen åkte jag och tyra hem till bente och tilde..Det va trevligt..Vart en promenad för hela familjen Jag bar tyra i bärselen och ronny drog liam ivagnen..Så mötte vi Lina och wille på vägen så vart det hem och kaffe...

Liam, Wille och Tyra va i Liams rum och lekte tills Liam fick för sig att bära Tyra slutade med att han tappade henne så hon slog i näsan och vart blå..Jädrans unge han vet mkt väl att han inte får göra det...Stackars tyra hon ser misshandlad ut..lille tösen:-(

Nu ligger hon och sover iaf..och liam och ronny sitter och äter kvällsmat är nattinatti för liam snart med..Han hade somnat efter ronny hämtat honom på dagis så vet vart lite senare idag.

Rensade i barnens gardirober förut...Fyllde 2 påsar med kläder bara i tyras garderob..Hon växer ju som ogräs..OJ vad synd att jag måste köpa nya:-D....Det här gången blir det att köpa i stl 74..men den storleken har dom ju lite längre..Liam behöver lite mera t-shirt och tjocka tröjor..Men jag har ju bestält lite som kommer nästa vecka till barnen...

Vill till ULLARED..Kankse nästa mån..Få se hur mkt jag lyckas skrapa ihop tills dess..Vill ju ha massa pengar med mig:-D..Jag har tänkt att jag ska köpa ALLA jul klappar där..Det är ju en del att köpa..Bäst att börja itid ist för att vara ute när alla andra är det....

Nu ska jag gå ner och fortsätta med tvätten har bara en maskin kvar..Äntligen...är jag nästan ikapp med allt...


Tisdag...

Idag har det varit ganska lungt..Ronny körde liam till dagis och jag o Tyra åkte ner en sväng till öppna förskolan..
Hem och srädade syndes absolut inte att jag städada igår..fattar inte att det kan bli så skitigt så fort..

Hämta liam på dagis hem och åt...Sen vart det en lång promenad i skogen..Ronny hade tyra i bärselen och liam gick..Gud vad duktig han va som orkade gå så länge..Vi skulle plocka kantareller men det e ju precis ut plockat i skogarna..Men några hittade vi iaf..




Sen vart det lite pyssel hemma..Jag och liam satt och gjorde glasögon..det va kul..Sen kom julia och barnen en sväng..Julia fick hjälpa mig att bada tyra skulle vara lite svårt att göra det själv..



Sen har vi inte sjort så mkt..Har tvättat o tvättat och försökt att komma ikapp all tvätt som vara växer o växer..
Tyra somnade kvart i sju och liam somnade halv 8..skönt när barnen somnar tidigt på kvällarna så får man lite tid för annat..Nu ska jag gå o ta mig ett lång bad..


Måndag..

vart lite körit hemma på morgonen hade ju lite problem med att bära och klä på tyra
Men det gick till slut..Vi åkte till bvc och liam fick sitt stygn bort taget. va ju inte det lättaste att hålla i honom för han ville värkligen inte ..bara skrek..Men det gick bra till slut..

Åkte och lämnade Tyra hos faster bettan..Ronny hade ingen möjlighet att vara hemma för det skulle komma massa matrial till jobbet..

Jag och liam åkte sedan till parken där öppnaförskolan va...Det va en ute dag idag..Hem till julia och satt där och snackade skit..Sen hem och försökte städa lite..

Sen kom Bettan med Tyra det hade funkat bra så det va ju skönt det..Hon är ju så go min lille tös...

Pratade med försäkringskassan med fixade så jag vart sjukskriven och ronny pappaledig med tyra eftersom jag har jätte svårt att bära och byta blöja osv på henne..Då är det bäst för hennes skull att ronny får vara hemma ett par dagar..Tills armen är bättre...

Söndag...

Mig dag började ett par timmar på akuten kunde ju inte röra min arm alls..
Ellen förlde med mig..Vart rönkad och fick sitta ett bra tag och vänta på svaret..

Det vart en spricka i armbågen och helt blod fyllt det va därför jag inte kunde röra armen så dom tömde ut blodet i armbågen så kunde jag genast röra på den..

Men jag har fortfarande väldigt ont men jag kan röra armen iaf..Men jag kan inte bära något för jag har
 ingen styrka eller kraft i armen..

ja det går väl över snart kan jag ju hoppas på....

Lördag...

Ronny jobbade hela dagen...Trågit..Zandra och kidzen kom..Vart en tur till hageby centrum där dom hade clowner som gjorde ansikts målningar..Det va bara joppe som vågade liam stod bakom mig hela tiden...fegis är han

TUFFA JOPPE

      


Sedan vart det mc donalds för barnen inte för oss....

                

    Hem och vilade en stund och sedan ut i parken..

                             


Full rulle hela dagen..Godis och mys på kvällen..

Skulle gå efter liam ner för våran ute trapp satte på mig skorna lite snabbt och ramlade ner för trappen och landade på armbågen..Klantit gjort av mig..kunde inte röra på den alls...


Fredag

Vart en lugn dag hemma..Liam såg ett barn på tv som hade fjärils vingar  så det slutade med att han också vill ha det..
Så vi satte oss o pysslade lite..


 

Han fick för sig att han kunde flyga på riktigt så han skulle hoppa från bordet..Det fick han inte inga fler turer till sjukhuset så han fick nöja dig med stolen ist...




Sedan gick vi ut och liam hjälpte mig planeta lite blommor som vi hade köpt i går..
Gungade lite sendan..Det tyckte båda barnen va roligt...

                                                                          

RSS 2.0