Torsdag...

Idag va jag och tog kort på min lille tös..Jag tror att det vart bra..Hon fick sitta och hon skrattade..Vecka 37 så kommer korten..Det är bra jul klappar till släkten...Liam tar ju på dagis i november...

Fick hem reklamblad från plantagen att det va massa rea där..Så jag tog baranen och åkte ditt och köpte lite blommor..
det vart 5 barrväxter som vi ska ha innnanför muren...och 3 blommor att ha inne...Tyckte det va dax att byta ut mina plastblommor i köket...hehehe...  
Annars har jag inte gjort så mkt idag..Håller på att laga mat nu..Se när ronny kommer hem han skulle lämna in bilen..

Tack min kära syster för att du har gjort iordning min sida...


Idag..onsdag

Har inte hänt så mkt idag. Åkte till Sara och földe med henne och Annie till öppnaförskolan.
Mina ciggaretter har kommit idag. 10 LIMBOR hehehe jag ska röka ihjäl mig..



Vart en väldig lång promenad idag..Jag gick villse när jag hade gått i 2 timmar ringde jag ronny så han fick ta bilen och åka o leta efter mig..Han hittade mig tillslut ganska lång hemifrån..så det kan gå när man tror att man hittar..

Nu ska jag ta Tyra som inte vill sova....

Grattis till mig...

E det en vanlig dag idag??
Nej det e ingen vanlig dag
för det är sofias födelsedag
hurra hurra hurra

Då vart man ett år äldre över en natt;-)hehehe

Få inte glöma min tvilling bror som ju oxå fyller idag..Även fast det e min dag..hehehe
Det va det tråkigaste jag visste när jag va mindre att ha en tvilling bror för det va ju jag som fyllde år..
Jag fick aldrig min födelsedag för mig själv:-D

Men älskar honom otroligt mycket vad skulle jag ha gjort utan honom....



Hade fixat barnvakt igår..För vi skulle ut. Jag och stumpan gick ner på marknaden först och shoopade lite..
Vart ett öl tält sen..Det va trevligt.. OSV..orkar inte skriva allt som vii gjorde...

Vaknade idag för att ronny höll på i köket. sen va det bara att gå upp och börja städa lite..Alla Tyras dop presenter stod i hallen..Åkte iväg och hämta barnen sen till krokek till Gabriels dop..Va inte där så länge kände mig ganska seg och off och liam ville göra som han ville..

Stumpan och kidzen kom sen..Drack kaffe och snackade skit som vanligt..



Våra snygga killer....

Ska till stumpan snart.. och hehehehehe

Lördag..Tyras dop

vart ett lyckat dop. Jag är väldigt nöjd med allt..Trots att allt inte gick som jag planerade, Jag ville ju vara här hemma och döpa henne i trädgården. Men vädret va inte så som jag ville ha det... Men det vart uta iaf. i ättetorp bervid örtagården det va fint..Hade publik åt alla håll o kanter folk stod på balkongerna och kikade på oss. Ett jätte bra präst och verkligen lätt dom andra barnen få vara delaktig i allt. Hoppas att alla vart lika nöjd som va va...

 


  Min tvilling bror Patrik och hans fru Ellen va Tyras gudföräldrar. Vi väljer bara dom bästa till våra barn;-)...Vi älskar dom väldigt mycket och vi vet att dom skulle göra allt för våra barn precis som vi kommer vara till deras barn som kommer nyårsafton (helst inte).H*N Kanske kan vänta lite;-);-)  

Ett tack till dig Julia för att du hjälpte mig med dom skit goda smörgåstårterna.

Ett STOR tack till mina nära och kära som ville vara med och delta på våran dotters speciela dag..

mammas lille kille

Dagis ringde vid ett idag och talade om att liam va på väg till vårdcentralen med dagis personalen för att han hade ramlat på cykeln. åkte ner dit direkt. Dom höll på att sy honom när jag kom ner.
Det vart ett par stygn i pannan på honom. Det gjorde ont i hjärtat att se honom. Man är så makt lös när det händer något sånt här. Min lille kille......
Han hade varit jätte duktig doktorn va jätte stolt över honom..Vart en tur till affären för att köpa lite godis till honom så vart det Emil i löneberga när vi kom hem. Nu ligger både han och tyra och sover...

Mammas älskade barn..vad skulle jag göra utan er.


Måndag igen...

Vad tiden går fort...
Idag har inte hänt för mkt..Vi åkte ner till öppna förskolan..
Liam va gnällig för han va trött..Så vi åkte hem ganska skapligt..la båda barnen somnade direkt
Tyra vaknade när ronny ringde och va skit gnällig ville inte somna om..
Till slut somnade hon iaf..Då va det bara att gå in och väcka liam för att han inte får sova så länge på dagarna han har svårt att sova på kvällarna då...Röjde lite hemma..Måste verkligen stor städa på torsdag inte roligt att bjuda hem folk när det ser ut som fan..Damsugit idag med när jag började ihallen kom camilla o barnen och skrämde skiten ur..Man får inte göra så folk kan DÖ....

Sen drog jag och liam till maxi och stor handlade skulle göra det på onsdag igentligen för då e jag och barnen hemma hela dagen..Men då får ju alla barnbidrag ..Då är väl var ända jävel och handla..

Man väljer sina kompisar..Man behandlar andra som man vill bli behandlad själv..sanna eller falska vänner.vem är ärlig mot vem..Men lurar ingen annan än sig själv..


Tropicarium

 Igår söndag åkte vi till tropicariumet i kolmården det va jag och barnen och ellen.
Liam tyckte det va jätte kul..Ormarna och krokodilerna va roligast.


 
 Han var lite rädd för aporna men efter en stund gick det bra.

            

Hajarna tyckte till och med tyra va kul..för att akvariumet va så stort..

Det va kul att komma iväg och göra något annat för en gångs skulle. Ronny och putte va ute på sjön och 
fiskade. Ronny kom hem 22.00 igår kväll...Då sov både jag och barnen för länge sen..Jag va precis färdig efter den dagen ungarna hade inte sovit så bra på natten heller..snoriga och dana är dom bådda..Hoppas bara att det inte blir värre..så vi somnade 7 allae hoppa..tyra väkte både mig och liam i morse kl 7..men vi va ju ganska utvillade iaf...

pullis måste du jobba hela tiden:-(...saknar ju dig..kom hem nuuuuu..love

 

Tyras Dop..

Tyras dop närmar sig. Känner mig ganska lugn har läget under kontroll..Prästen kommer på onsdag nästa vecka..Få hålla tummarna att vädret blir bättre..
Elin ska sjunga på dopet. Det blir DET GÅTFULLA FOLKET...

Stumpan och kizden kommer och leker sen vid två efter jag hämtat liam..

JÄVLA Dagis

Börja bli ganska tröt på dgaiset. Liam hade blöja på sig när jag kom o hämtade honom igår..Dom sa att det hade kommit lite bajs i kalsongerna och därför satte dom på honom det.

Men liam har varit utan blöja i snart en månad bådde natt och dag..
Va tvungen och ringa dom igår när jag kommit hem från parken och tala om hur besviken jag va på dom. Det ända det fröken sa va att jag va ju inte med så jag vet inte vad som hände. Så förklarade jag vad dom hade sagt till mig.

Fröken: Han kanske inte ville sitta på toa o bajsa
jag: men då va han väl inte bajsnödig då.
Fröken: dom kanske va ont om personal.
Jag: Det ska inte spela någon roll.

Jag tog upp det igen med en annan fröken idag när jag lämnade liam.
och hennse komentar va. Jaha så du vill att vi inte ska ha någon blöja alls vi tänkte ju bara att du skulle slippa tvätta så mkt. Det spelar ju förfan ingen roll hur mkt jag får tvätta sa jag..Så har vi ju väldigt många barn som pottränas just nu..jaha vad mitt svar..

Det är inte första gången jag har tagit upp saker med dom..Angående liams potträning. Hemma har liam varit utan blöja i ca 4 månader med dok bara 1 mån på dagis o natten. För dagis personalen annsåg att han inte va redo att bli blöjfri för att han bara kissade på sig om han hade kalsonger på sig. Jag vet många barn som har svårt med kalsonger i början.
 
Under liams två år på dagis har jag snart ett fullt a4 papper på saker som har hänt. Har har spräkt läppen för att DOM glömde att sätta på honom inne skorna. Vi har blivit anklade för att vi ger honom konstig mat för att han gämt är dålig i magen..Kontigt är det för att han bara är det på dagis..Han har rymmt från dagis och va på väg till ankerna nere vid vattnet fröknarna såg inte honom utan det va ett barn som sa till..Dom vet sällan vad barnen har gjort när dom djort sig illa..När liam hade blöja kom han hem med itorkad bajs i stjärten..dom har glömt att byta på honom..MM

Konstigt nog känns det bara som att det är min son som råkar ut för det här hela tiden..Alla mina kompisar verkar nöjd med dagiset..Det känns inte alls bra med det här dagiset..Måste fundera lite mera om ett byte för jag har ingen lust att sätta ett barn till på det här dagiset..

Det jag vill ha till barnen är ett mindre dagsi med mindre barnrupper.Där dom har tid för alla barn. Där personalen är pedagogiska och har den utbildningen..Inte bara nått jävla förvaringställe..För då kan lika gerna vara hemma min barnen..

Gratis är bra..

Vill du ha gratis smink gå in här....

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=70935

Gratis är bra gratis är BÄST

söndag...

känns värkligen att det är söndag jävla skit väder...:-(...
Jag och liam tog en tur till lekhuset och köpte lite pärlor och nya kritor passar ju bra om vädret ska fortsätta så här..Min lille tös sover o sover hon har snart sovit i tre timmar..

Ska till Putte och Ellen snart och fika för ellen fyller år idag..

Grattis Ellen 20 år
Grattis Saga 3 år..

Igår hände det inte så mkt. Jag hade trågit så jag åkte o shoppa lite kläder till till barnen alltid lika roligt att handla till som liam valde mellan en blixten o spindelmanan tröja men det vart en spindelmanen för wille hade ju den andra...hehe söt han e...zandra o joppe kom och lekte lite igår..Stakars padda säger jag bara han hade brytit benet...

Erik kom förbi när kidzen somnat..Vart film och popcorn...

vill åka....

Vill åka till ikea idag..Hoppas att stumpan följer med..Inte för att jag ska ha nått specielt där. Skulle vilja köpa alla möbler till barnens rum...Men det är ju lite onödigt för det tar ju ett tag till innan vi blir klara där. Köpa lite blommor och kruker och smått man går ju sällan därifrån tom hänt.



    Så här ser Tyra ut när ronny matat henne med gröt.

 

Försöker få tyra att somna själv har ju sövt henne i famnen förut. Men igår la jag bara henne så somnade hon själv. Idag så gnällde hon lite så gick jag in o stoppade in nappen så somnade hon..Duktig tjej jag har..

Idag fyller Liams och Tyras Kusin NEO 2-ÅR GRATTIS TILL DIG:..

Imorgon ska vi fira Ellen hon fyller

Enköping..

Fick ett litet ryk så jag åkte till enköping i måndags..Vi åkte till min lille syster kika och hennes lille tös nellie.
Resan ditt gick väl ganska bra förutom att när jag hade tre mil kvar började liam spy som en idiot..Då va jag tvungen att byta plats på barnen så liam fick sitta fram och tyra bak.. Gick bra en bitt ända tills Tyra börja skricka som en tok..Mysigt det är med barn ibland...

Gick hem till jenny när jag kommit och åt mat..Så hem till kika och sov..Ner på stan dan efter och shoppa lite till barnen..


             GOSIGA UNGAR...

Kom hem för ett par timmar sen borta bra med hemma bäst..
Ska hjälpa ronny nu..hehehe han sitter och ge tyra mat och hon har mat överallt plus lite till...

Ska väl dra i väg och handla lite grejer till källaren..så vi kan bli klara snart

MSN

Nu har jag fixat msn igen..jag heter [email protected]

Ronny kommer bli galen på mig han tar alltid bort msn från våran dator för han har fått
för sig att det bara drar till sig massa virus...

Nördar..

Mc donalds nördar..hehehe det är vi det..
Nu har vi fått i hop alla glas som vi ville ha..synd bara att vi inte fick för oss från början att sammla två glas av varje..men då hade det blivit ännu mera ätandes där och så gott är det ju inte änns...



Jävla piss väder... julia och barnen va här förut. Ronny har varit duktig och murat och satt dit två fönster mkt snyggare vart det nu..Vi som skulle gå på en lång promenad..men det vart ju inget av det..SOL vill jag ha..

Liam hemma i morgon med..mmmm undrar vad vi ska göra i morgon..åka o shoppa lite kanske få se vad barnen e på för humör..och hur jag mår..haft skit ont i huvudet och varit skit trött hela dagen..beror nog på vädret.


Helgen..

Helgen har varit ganska lungn..Fredag drog vi iväg till vikbolandet och firade wille som fyllde 3 igår..Grattis till honom och till lilla Ebba som oxå fyllde år igår 1 år.

Vi firade wille hos linas morbror det va mkt trevligt.


Hem och fixade lite. Sen så drog z och kidzen, jag och liam ivåg till näkne och bada.
Senare kom ronny och tyra. Dom hade varit hemma och fixat min bil som inte gick igenom besiktningen.


Lördag vart ganska lugn vi var hemma julia och otto kom så åkte laine.jerry ronny och liam ivåg och köpte lördags godis och jag o julia stannade hemma med småttingarna. Vi åkte sendan till bahuse och köpte två nya fönster till källaren som ronny ska fixa idag.
Ska beställa lite sand och jord med så vi kan gräva igen hållet där garageporten har varit. Vi ska försöka göra det innan vi har tyras dop så det ser lite mera välkommet ut.


Köpte några nya filmer igår med I AM LEGEND riktigt bra tycket jag. Sen vart det några parti ystzy. Jag vann som alltid därför tycker ronny inte det är så kul att spela med mig..

Idag söndag blirdet ganska lugnt julia och barnen skulle komma en sväng. Ronny ska jobba hemma.

I morgon måndag ska jag åka och besikta min bil. Får pengarna i morgon som försäkringskassan hoppat över att betala ut. Har fått för lite föräldrapening i 4 mån nu med i morgon får jag allt som dom har missat. kul kul...vart ju en del måste spara lite till mitt ullaredskonto. Eftersom jag tänkt att åka ditt okt/nov.


RSS 2.0