idag..

Dan har bara runit iväg. Vi packade mat och drog i väg och badade hela familjen..mysigt..Sen hem och bada lite mera i polen..Ronny gick och la sig och sov..det va inte konstigt att han va trött han va ju på jobbet kl 5 i morse...så nu har jag badat båda barnen plus mig själv...

Ska gå o grisa i soffan nu..man blir seg att vara ute i solen hela dagarna...

Fredag..

Blir lungt idag. Väntar på att älsklingen ska komma hem. Så ska vi ner o handla och packa så ska vi dra i väg till någon sjö och bada..Ronny började jobba 5 i morse för det blir så varmt på dagen så han skulle sluta runt 11 idag ist. 

Kunde inte sova igår jag låg och tänkte allt som behöver göras inför tyras dop. Så jag var tvungen att gå upp och skriva en lista ganska mkt vart det...Pratde med ronnys mamma förut och hon skulle hjälpa mig att bara bullar. För jag ska ju göra 6 smörgåstårter och 3 vanliga tårter så jag har ändå lite att göra.

Igår var pullan och kidzen här badade i polen och hade det trevligt som vanligt..Tack för att du finns gumman:-D

I morgon lördag ska jag och pullan ha våran barn lediga dag tillsammans vi ska shoppa och gå ut det ska bli skönt att bara vara...Har fixat så nån hämtar oss oxå i morgon kväll..Länktar så..undrar vad jag ska ha på mig..kanske kan rota fram nått roligt ur garderoben....

Tyras rum...

Har fixat lite grejer till Tyras rum som ska bli nere i källaren när det är klart.
Den här tapeten blir det på två väggar. För dom andra måste vara vit målade för det är på betongen.


 

Så såg jag en jätte fin fjärils hylla på ellos med den finns inte längre.
Jag och julia byggde en egen:-D..Det ska vara två vit målade hyllplan på fjärilen med..



Sen är det bara liams rum att planera hur det ser ut..Har ingen plan just nu men det dyker nog upp en.
Gud vad jag saknar honom känns tomt i huset utan honom. Men han kommer ju hem i morgon..
Nu ska jag gå och ta tyra som ronny försöker natta med det går inte så bra för honom. Hon har fortfarande ont i magen har fortfarande inte bajsat även fast hon fått en halv bur katrinplomons pure..stakars liten

blixten...

I Söndag oska och blixta det massa här hemma..Rädd va jag. Det smällde till i våran dator. Men datorn funkade det va bara internet som inte gjorde det. Så vi trodde att modemet hade fått en smäll.

 Söta Zandra kom hit med ett nytt modem men det funkade fortfarande inte. Så vi fick åka och köpa en ny dator igår. Först had e vi ju en bärbar dator för att vi inte gjort klart kontoret där nere än. Men efter som vi köpte en helt ny så tyckte vi det va lika bra att köpa en stor. Så det vart en med 19 tum platt skärm. Nu står den i köket och tar upp plats. Vi får lägga på ett kol så det blir klart i källaren så vi kan bli av med den..

Annars har jag inte gjort så mkt.. Liam är fortfarande hos farmor åkte i lördags och kommer hem i morgon. Pratade med honom förut i tel..Överlycklig vart han..Tyra har jätte ont i sin mage värkar jätte hård. Så jag köpte katrinplommons pure i går hoppas på att det hjälper.

Pank..hehehe

Eller nästan..Har varit och handlat lite kläder till Tyra idag. Hon växer ju så det knakar. Nu har hon stl 62 men det börjar bli lite litet så det va dax att handla lite i 68 ist. Hittade massa roligt till henne. Men inget på rean fattar inte att jag aldrig lyckas med det.


    

Liam fick också lite nytt. Men han behöver inga kläder han har så jävla mkt. Han fick nya skor. För tofflerna som jag köpte för ett tag sen har fått ben dom är spårlöst borta och ett par jumpa skor är också helt borta..Det är någon som roar sig med att sno det. För det är ju lite svårt att bara glöma ett par skor..

Så fick han stora pärlor och pärlplatta se om han fixat att göra det och vanliga pärlor som man kan göra halsband av han tycker att det är skit kul att göra det...


 

Imorgon åker liam till farmors lan och kommer hem på onsdag. Det kommer bli jätte tomt hemma utan honom. Han tycker ju att det är så kul att vara där. Så ska hanns kusiner oxå komma. Jag och ronny ska få massa gjor hemma´. Måste måla klart i trappen har bara målat en gång.

gjort massa kul...

Har varit lite dålig på att skriva sista tiden..Massa kul har hänt..Min syster Jenny och hennes son Neo kom och överaskade mig i fredags som bara dök upp hemma hos mig..Det va en kul överaskning. Vi åkte sedan till busfabriken tillsammans med dom. Det va mycket trevligt...


På lördag for vi iväg till Kolmården tillsammans med  Lina och Wille. Zandra och kidzen.
Det va mkt trevligt. Tur hade vi med vädret. Började att regna när vi åkte hem...

   

Mammas duktig tjej som lärde sig i onsdags att rulla runt från rygg till mage. Hon fick smaka mat för fösrat gången med det tyckte hon va gott. Vill ibland stanna tiden för den går för fort. Jag får njuta av den här bebis tiden för jag  kommer inte få några fler barn av ronny...



Träffade anna och robban i onsdags på ikanohuset vi tog en lunch och en fika ihop. Kul att se dom det va ett tag sen sist det va första gången dom såg tyra.

Grattis Familjen Wahlqvist

Var på putte och Ellens bröllop den 5 juni det va mkt trevligt. Mycket god mat och trevligt folk.
Lite bravader vart det ju men det e ju det som hör till när släkten träffas:-D


Liam var en skit duktig brudnäbb han va så snygg så...Han trivs ju som fisken i vattnet när det är mycket folk runt om kring honom..Tyra va också skit snäll.Alla va så förvånade att ett barn kunde vara så nöjd hela tiden.


RSS 2.0